De natuur leeft in het ritme van de seizoenen; ontkiemen en groeien, bloeien, oogsten en rust. Boven-Slinge volgt ook een ritme in haar dienstverlening; van een nieuw idee, naar de ontwikkeling, de realisatie en tot slot de reflectie. En vervolgens ontstaat vanzelf weer een nieuw idee!

Dienstverlening

Projectmanagement

  • Begeleiden, organiseren, initiëren en coördineren van projecten op het gebied van klimaatadaptatie, natuur- of waterbeheer, ecologie en groene schoolpleinen. Zorgen voor samenwerking, verbinding, motivatie en resultaat.

Advies

  • Inhoudelijke plannen opstellen, begeleiden van medewerkers, rapportages maken en het adviseren bij allerlei vraagstukken.

Organisatie

  • Organiseren van evenementen, zoals een inloopavond, regenwatermarkt, seminar, bijeenkomst of opening.

Ontwerp

  • Maken van schetsontwerpen en beplantingsplannen voor groenere schoolpleinen.

profiel

Begonnen als een allrounder op het gebied van marketing, communicatie en sales, heb ik mij de laatste jaren als ondernemer gespecialiseerd in de samenwerking tussen organisaties op het gebied van klimaatadaptatie, natuur- en waterbeheer. De stedelijke omgeving heeft meer natuur nodig om niet alleen klimaatadapatief te kunnen zijn, maar ook om mensen weer bewust te laten worden hoe belangrijk een natuurlijke omgeving is. Met mijn bedrijf Boven-Slinge kan ik bijdragen aan het creëren van positieve natuurbelevingen. Na het behalen van de bachelor Tuin- en Landschapsinrichting (verwachting 2024) ben ik ook in staat om natuurbelevingen te ontwerpen. Voor mijn werkervaring en opleidingen: zie LinkedIn .

Lianne Lettink